Τα αγνά υγρά μαντηλάκια WaterWipes, στην Κύπρο από την Pathin Trading Ltd!

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, η PATHIN Trading Ltd, μέλος του Kronos Corporate Group, ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με την ιρλανδική εταιρεία Irish Breeze για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των WaterWipes στην Κύπρο!

Πρόκειται για «τα πιο αγνά μωρομάντηλα του κόσμου», τα οποία αποτελούνται από 99,9% νερό και μια σταγόνα από εκχύλισμα φρούτων. Το στοιχείο που κάνει τα WaterWipes να ξεχωρίζουν, δεν είναι άλλο από την αγνότητα με την οποία οι ίδιοι οι δημιουργοί των προϊόντων αντιλαμβάνονται την ευαισθησία του παιδικού δέρματος, την ανάγκη της γυναίκας για καθαρό δέρμα αλλά και την περιβαλλοντική συνείδηση.

Η ιστορία πίσω από τα WaterWipes
Όλα άρχισαν, όταν η πρώτη κόρη του Edward McCloskey, μετέπειτα δημιουργού των WaterWipes, ως νεογέννητη υπέφερε λόγω του ευαίσθητου δέρματος της και ανέπτυξε εξανθήματα από την πάνα. Έψαξε λοιπόν στην αγορά για να βρει μωρομάντηλα τα οποία να μην περιέχουν χημικά ή άλλα συστατικά, επιβλαβή για το ευαίσθητο δερματάκι της κόρης του. Παρά την εκτεταμένη έρευνα, δεν τα κατάφερε. Έτσι, αποφάσισε να φτιάξει ο ίδιος!

Μετά από χρόνια, πολύ σκληρή δουλειά, δοκιμές και επιστημονικές έρευνες, τα WaterWipes είχαν πια γεννηθεί! Αγνά, απαλά και ασφαλή ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Σήμερα, κάθε μέρα, σε κάθε γωνιά του κόσμου, οι νέοι γονείς ανακαλύπτουν τα οφέλη των απαλών WaterWipes για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού τους

Σύντομα στα Φαρμακεία
Τα υγρά μαντηλάκια WaterWipes θα διατίθενται σύντομα στα Φαρμακεία. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει τα αυθεντικά μωρομάντηλα WaterWipes, μωρομάντηλα με εκχύλισμα σαπουνάδας και υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου.