Η Kronos Express ανέπτυξε Plugin για Άμεση Διαχείριση Αποστολών, για κάθε Eshop!

Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχει η τεχνολογία, αποτελεί βασικό πυλώνα για την διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει η Kronos Express. Παράλληλα, στόχος της εταιρείας είναι να αποτελεί ένα στρατηγικό συνεργάτη για κάθε Eshop, παρέχοντας υπηρεσίες και εργαλεία τα οποία με τη σειρά τους προσφέρουν στους συνεργάτες, ευκαιρίες για δημιουργία πλεονεκτήματος έναντι του ανταγωνισμού.

Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής, η Kronos Express έρχεται να προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα Eshops, το πρωτοποριακό plugin Kronos Express Shipping for WooCommerce!

Πρόκειται για ένα plugin το οποίο εγκαθίσταται πολύ εύκολα και γρήγορα σε κάθε Eshop που είναι κατασκευασμένο με WooCommerce, αυτοματοποιώντας όλη την διαδικασία που αφορά στην διαχείριση των αποστολών του Eshop.

Μέσα σε 5 λεπτά, το Kronos Express Shipping for WooCommerce, συνδέει το Εshop με τις υπηρεσίες courier Kronos Express, έτσι να υπάρχει η δυνατότητα για:

• Άμεση και αυτοματοποιημένη έκδοση ή ακύρωση δελτίου αποστολής, χωρίς να χρειάζεται επικοινωνία με courier.
• Ανίχνευση αποστολών σε πραγματικό χρόνο, μέσα από το δικό τους Eshop.
• Δυνατότητα επιλογής τρόπου παράδοσης.

Το plugin υποστηρίζει αποστολές εντός Κύπρου και από Ελλάδα προς Κύπρο.

Κάθε ιδιοκτήτης Eshop ή Web Developer, μπορεί εύκολα και δωρεάν, να κατεβάσει το Plugin από τον σύνδεσμο www.kronosexpress.com/kronos-express-shipping-for-woocommerce