Παράδοση σχολικών τσαντών και γραφικής ύλης σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη

Με μεγάλη επιτυχία και συγκινητική ανταπόκριση από το κοινό, ολοκληρώθηκε η εκστρατεία συλλογής σχολικών τσαντών και γραφικής ύλης. Η εκστρατεία ήταν μια πρωτοβουλία του Kronos Corporate Group μέσω του Hug&Care Foundation και της Kronos Express σε συνεργασία με το “Hope For Children” CRC Policy Center.

Πολλά παιδιά σε όλη την Κύπρο, που δεν είχαν την δυνατότητα να αγοράσουν τα απαραίτητα για το σχολείο, έχουν ήδη παραλάβει σχολικές τσάντες και γραφική ύλη.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης των ειδών προς το Hope For Children, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ του Kronos Corporate Group, κος Ανδρέας Πατσαλίδης, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκστρατείας, τους χορηγούς επικοινωνίας LOVE FM και εφημερίδα «Η Καθημερινή», όπως φυσικά και τον κόσμο. Τέλος, ανέφερε πως το Hug&Care Foundation έχει ιδρυθεί από τον Kronos Corporate Group στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εις μνήμη του Παντελή Αθηνή, ιδρυτή του Ομίλου.

Εκ μέρους του Hope For Children, η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Οργανισμού, κα. Νατάσα Σάββα τόνισε πως τέτοιες πρωτοβουλίες στηρίζουν τον Οργανισμό στο δύσκολο έργο του σε ότι αφορά στα ανθρωπιστικά προγράμματα που εφαρμόζει.

Με αυτή τη σημαντική βοήθεια, καταφέραμε να στηρίξουμε παιδιά που βρίσκονται σε σχολεία, προμηθεύοντας τους με όλα τα απαραίτητα μέχρι και το τέλος της σχολικής χρονιάς.